Blog

Pisos de foamy ideals per a protecció infantil

pisos-per-jocs-infantils

Hi ha moltes superfícies per a la protecció de les zones de jocs infantils , com la pista d’aterratge suau, terres inflables, protectors de goma, pisos modulables de cautxú , herba artificial, catifes de goma. Aquests també són adequats per als parcs públics perquè els nens gaudeixin del seu temps de joc amb la major seguretat possible.

pastura Artificial
La pastura artificial s’ha convertit en el més utilitzat en els parcs infantils que es troben a l’exterior, com una superfície d’oci per als nens al pati d’esbarjo. Aquesta superfície es pot utilitzar durant tot l’any i també anima els nens a practicar més esport a l’aire lliure en comparació amb la gespa natural, en el qual es taquen més. Un avantatge també és el baix cost de manteniment associat amb gespa artificial i els beneficis posteriors per als nens en jugar durant tot l’any al pati de l’escola.

Pisos de foamy
Els pisos d’hule també augmenten la seguretat dels infants en els parcs infantils i àrees de joc. La seva col·locació és molt fàcil, per proporcionar una superfície de seguretat perquè els nens estiguin segurs en l’àrea de joc. El encoixinat de cautxú ofereix un aspecte més natural i així i proporciona una superfície de seguretat idònia per als nens.

Tapissos de goma
Una altra superfície de protecció coneguda com catifa de color, són ideals per a zones d’oci en zones cobertes, com oficines, habitacions o guarderies, s’estén i recull com una catifa, però aquesta proporciona una superfície encoixinada per a major seguretat a l’hora de jugar.

– See more at: https://www.unimat.com.mx/mat/productos/blog/pisos-para-areas-infantiles/#sthash.OsTxnskE.dpuf