Servicios

¿Afectat Per British Airways? Aquesta És La Indemnització Que Et Correspon Pel Reglament 261/2004 De La UE

Madrid 29 de maig de 2017 . En les últimes hores, milers de passatgers s’han vist afectats pels retards i cancel·lacions de vols de la companyia British Airways ocasionats per un error informàtic.

Els passatgers s’amunteguen a l’aeroport a la recerca de solucions i reclamen a la companyia aèria alternatives per poder prosseguir amb el seu viatge. En un intent d’oferir solucions, British Airways ha comunicat que subministrarà 200 lliures al dia (uns 230 €) als afectats que reclamin per allotjament per a dues persones, així com 25 lliures diàries per persona adulta en concepte de menjar.

No obstant això, aquestes despeses no són més que una part del que es pot reclamar a l’aerolínia als quals se’ls pot sumar una compensació econòmica en concepte de cancel·lació o retard.

Des www.reclamaciondevuelos.com , una plataforma amb àmplia experiència en el sector de gestió de reclamació de vols, confirmen que «les aerolínies estan subjectes al reglament 261/2004 de la UE Aquest reglament obliga l’aerolínia a pagar una indemnització automàtica en concepte de cancel·lació o retard de més de 3 hores i que varia en funció de la distància del vol «.

 Distància vol en km:

0-1500km:

-Intracomunitarios: 250 €

-Extracomunitarios: 250 €

 

1500-3500 km:

-Intracomunitarios: 400 €

-Extracomunitarios: 400 €

 

+ 3500km:

-Intracomunitarios: 400 €

-Extracomunitarios: 600 €

 

 

Atenent a aquestes dades, un passatger que viatja de Madrid als Estats Units i ha patit un cancel·lació volant un dia més tard, haurà de rebre una indemnització de 600 € per ser un vol de més de 3.500km i extracomunitari. Al que cal afegir els 230 euros diaris que British Airways s’ha compromès a atorgar per passatger en concepte de despeses d’allotjament i manutenció.

A més, es podran afegir danys i perjudicis ocasionats per aquesta cancel·lació, com poden ser la pèrdua d’un dia hotel , un dia de vacances, o la cancel·lació d’una reunió important.

És a dir, un passatger podria reclamar una quantitat superior per aquests tres diferents conceptes i no només els 230 € que la companyia ofereix actualment.

Des www.reclamaciondevuelos.com posen la seva plataforma al servei dels usuaris que desitgin reclamar a l’aerolínia. Una fórmula pràctica i operativa de reclamació, ja que el 95% de les persones que inicien la reclamació pel seu compte desisteixen causa de la burocràcia existent i els nombrosos tràmits necessaris.

La plataforma, que rep centenars de reclamacions mensuals, ha denunciat la desprotecció actual dels passatgers davant les grans companyies. Per això, des de Reclamació de vols, es lluita per una justícia igual per a tots que faciliti a l’usuari la possibilitat de reclamar sense la necessitat d’avançar diners i amb garanties d’èxit.

 

Per a més informació o concertar una entrevista contactar amb:

Javier López García

670.789.269

prensa@reclamaciondevuelos.com

contacte:

Font Notícia TusMedios.es